top of page

(Semi) Publieke klanten

Bij Groen is het ons gezamenlijk doel om jouw buitenomgeving zo relevant mogelijk te maken zodat het bijdraagt aan het leef geluk van je cliënten, woonplezier van je inwoners of (speel) plezier van je studenten. Gezamenlijk vinden we een juiste toepassing van je buitenomgeving en beheren we dit.

''Bij Groen is het ons gezamenlijk doel om jouw buitenomgeving zo relevant mogelijk te maken voor inwoners, cliënten en studenten

''

Zo zorgen we voor een buitenomgeving waar studenten meer plezier hebben of beter kunnen leren. Dragen we zorg dat de publieke ruimtes gebruikt worden door inwoners om te ontspannen. Bij Groen geloven we sterk dat het beheer van de buitenomgeving even belangrijker is als de initiële aanleg. Enkel een goed beheerde buitenomgeving is aantrekkelijk voor gebruikers. 

Gezamenlijk stellen we een dienstvariant op conform een van onze standaard pakketten: Regulier, Circulair of Natuur Bijdrage. Samen we komen we tot een ideale bezoek frequentie.

OVERZICHT WERKZAAMHEDEN

001-wheelbarrow.png

INRICHTING 

BUITENOMGEVING

005-leaf blower.png
015-hedge.png
012-lawn mower.png
004-sprout.png
snowman.png

BEHEER 

BUITENOMGEVING

BOOM

VERZORGING 

GAZONS

ONKRUID

BEHEERSING

GLADHEID

BESTRIJDING

jed-owen-1JgUGDdcWnM-unsplash.jpg

Groen begrijpt dat beheer aan- of de inrichting van van je buitenomgeving geen hinder mag toebrengen aan je primaire bedrijfsactiviteiten. Wij investeren continu in (stille) elektrische machines, veiligheidscertificeringen, trainingen en bovenal in ervaren & specialistische vakmensen.

bottom of page